nl fr
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

 

Teak: 10 jaar garantie

 

Waarom? Enkel het beste!

 
Royal Arrow gebruikt voor de productie van haar kwaliteits tuinmeubelen enkel de beste Teak houtsoort « High Grade A Hara I » ovengedroogd plantagehout. Bovendien is Teakhout, dankzij het hoge oliegehalte, totaal ongevoelig voor extreme weersomstandigheden. Alle tuinmeubelen worden met de grootste precisie vervaardigd : machinaal geboorde pen- en gatverbindingen staan daar borg voor. Royal Arrow heeft er bijgevolg geen enkel probleem mee om 10 jaar garantie te geven op de duurzaamheid van het hout en op de pen- en gatverbindingen van alle vaste stoelen en van alle vaste tafels uit haar Teak tuinmeubelcollecties (*).
 

Hoe? Garantiepolis!

 
Bij levering of afhaling van uw bestelling, ontvangt u samen met uw exemplaar van de werkbon, een uitgebreide garantiepolis, die samen met deze originele werkbon uw sluitend garantiebewijs vormt. Opgelet : deze garantiepolis is slechts geldig wanneer hij vergezeld is van een door beide partijen voor akkoord ondertekende aankoopbon (werkbon).
 
 

 

 
(*) Deze garantie is niet van toepassing op alle meubilair met beweegbare onderdelen zoals o.a. uittrektafels en klapstoelen. Let wel : Royal Arrow zal steeds haar uiterste best doen om ook die problemen op te lossen die niet vallen onder de garantiebepalingen. Dé grote troef van Royal Arrow bestaat immers uit een eigen herstelatelier met gediplomeerde meubelmakers die beschikken over alle mogelijke wisselstukken. Niet van toepassing voor mogelijke kleurverschillen. Alle tuinmeubelen dienen gereinigd te worden binnengebracht.Onze garantiebepalingen zijn niet van toepassing voor HORECA projecten en/of professioneel gebruik.
 
 (*) Elk tuinmeubel dat door Royal Arrow wordt geëvalueerd als ‘onherstelbaar’ valt niet onder deze bepalingen. De evaluatie geschiedt door gediplomeerd personeel.
 
 (*) Het transport van en naar het verkooppunt valt ten laste van de klant. Voor horecaprojecten en professionele gebruikers zijn er aparte garantievoorwaarden beschikbaar (op aanvraag).
 Alle herstellingen, alle uitgevoerde garantiegevallen en alle onderdelen worden afgeleverd in blank, onbehandeld hout. Het is aan de klant om de herstelling of nieuw geleverde onderdelen te behandelen met een onderhoudsproduct indien dit wenselijk is.
 
 


 

beste klant,

wij zijn momenteel in wintersluiting tot Maart 2019.

onze webshop blijft uiteraard geopend!

Het Royal Arrow team.